Nieuw album op komst!

Eindelijk mag het naar buiten! Achter de schermen zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest met nieuwe muziek. Deze muziek hebben we opgenomen in Studio Bonne met Bonne van der Wal. Dit heeft negen nieuwe nummers opgeleverd waar we erg blij mee zijn.

Het nieuwe album heet self-titled ‘Electric Hollers’ en een rauwe sound en een live-feel staan centraal. Het album komt uit op 28 februari 2020. Op deze dag presenteren we het album in de Arena van Neushoorn, Leeuwarden. Dit belooft een bijzondere show te worden, waarover binnenkort meer. Tickets voor de show zijn nu te koop via www.neushoorn.stager.nl/web/tickets/342992

Facebook-event: www.facebook.com/events/729720940857646/

Artwork & design door Lance Schmale

Nieuwe festivals bevestigd!

Deze zomer zijn we op een flink aantal festivals te zien! Deze zomer komen we onder meer naar Waterpop, Rock Your Boots, Taverne Open Air, PageFestival, DOK-Festival, Heechsimmer Festival en Hjoed Yn It Park.

Finale Dutch Blues Challenge!

We zijn geselecteerd voor de finale van de Dutch Blues Challenge. Op 6 oktober gaan we in Nieuw-Vennep met Dave Chavez Band, Dave Warmerdam Band en Ray Stephien Trio uitmaken wie Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens de Internationale Blues Challenge 2020 in Memphis.

Nieuwe webshop!

We hebben sinds kort een nieuwe webshop. In de shop zijn onze CD, tasjes en stickers verkrijgbaar. Om naar de shop te gaan klik je HIER!

Eric Ennema draait 'Rise'  - Omrop Fryslan 

Eric Ennema gaat onze plaat “Rise” de hele week draaien in zijn programma Casa Ennema op Omrop Fryslan! 

Recensie Bluesfestival Stadsschouwburg de Harmonie 

Klapwiek Producties schreef een recensie over onze show tijdens het bluesfestival in de Harmonie. Check de recensie hier!  

Nieuwe shows!

We hebben weer een aantal nieuwe shows bevestigd. We spelen de komende maanden onder andere in Leeuwarden, Bergen en Baflo. Check de agenda hier

RISE te koop bij Mollema Music World

Onze CD is sinds kort ook verkrijgbaar bij Mollema Music World in Franeker en diens webshop! Klik hier om te bestellen: www.popnet.nl/electric-hollers-rise.html